Ultimate space simulation software

 
User avatar
Julian
Explorer
Explorer
Posts: 190
Joined: 17 Dec 2016
Location: Bellevue, Washington, USA

COMMUNITY ADDON - Planet Palettes

27 Jan 2018 12:03

kham132, in your palette.cfg, you have multiple land palettes for terras with style ranges of (0.05, 0.13) and nothing that goes higher than 0.37, so it seems that if Space Engine can't find a palette for the style 0.914, it uses the ocean palette instead. The style ranges of palettes for each planet type shouldn't overlap each other, and the full set of palettes needs to cover the entire range from 0 to 1.
 
User avatar
Roswell
Space Pilot
Space Pilot
Posts: 129
Joined: 05 Nov 2016

COMMUNITY ADDON - Planet Palettes

18 Feb 2018 19:04

I wonder what does it mean "SE Universe" ?
 
User avatar
Roswell
Space Pilot
Space Pilot
Posts: 129
Joined: 05 Nov 2016

COMMUNITY ADDON - Planet Palettes

19 Feb 2018 11:38

I added a new planet color "brown gasgiant"
Attachments
scr00002.jpg
Brown GasGiant
palette.cfg
(313.99 KiB) Downloaded 275 times
 
User avatar
Ensabahnur
Space Pilot
Space Pilot
Posts: 108
Joined: 27 Nov 2016
Location: Romania

COMMUNITY ADDON - Planet Palettes

29 Apr 2018 05:12

Will palettes still work with .990?
 
User avatar
SpaceEngineer
Author of SpaceEngine
Author of SpaceEngine
Posts: 992
Joined: 17 May 2016
Location: Saint-Petersburg
Contact:

COMMUNITY ADDON - Planet Palettes

29 Apr 2018 14:20

No, 0.990 have completely different system. Gas giants can be converted into it though.
 
User avatar
PlutonianEmpire
Pioneer
Pioneer
Topic Author
Posts: 476
Joined: 02 Nov 2016
Location: MinneSNOWta
Contact:

COMMUNITY ADDON - Planet Palettes

07 Apr 2019 01:14

Just a heads up, the original host for the Planet Palettes utility has stopped working, so I've uploaded the utility itself to the OP. It should be a zip file. The source code is still able to be downloaded tho, so here's the link (top right, right click and save as): https://archive.codeplex.com/?p=planetpalette
Specs: Dell Inspiron 5547 (Laptop); 8 gigabytes of RAM; Processor: Intel® Core™ i5-4210U CPU @ 1.70GHz (4 CPUs), ~2.4GHz; Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit; Graphics: Intel® HD Graphics 4400 (That's all there is :( )
 
User avatar
Rassilon
Observer
Observer
Posts: 17
Joined: 20 Dec 2017

COMMUNITY ADDON - Planet Palettes

19 Jun 2019 11:16

I'm waiting patiently for an update to this for 0.990 lol. I thought about doing it myself but meh, someone else will probably do it anyways eventually...
Windows 10 Pro: 64bit
i5 3470 CPU @ 3.20 Ghz: 8 Gig DDR3
Gigabyte GT 1030 @ 2 Gig Vram: DirectX 12
 
User avatar
PlutonianEmpire
Pioneer
Pioneer
Topic Author
Posts: 476
Joined: 02 Nov 2016
Location: MinneSNOWta
Contact:

COMMUNITY ADDON - Planet Palettes

13 Jul 2019 14:30

Definitely not from me for a while, sadly ;_; I splurged on Stellaris the same time 0.990 went public, cuz I was originally upset about certain aspects of 0.990, so now I gotta budget all over again xP
Specs: Dell Inspiron 5547 (Laptop); 8 gigabytes of RAM; Processor: Intel® Core™ i5-4210U CPU @ 1.70GHz (4 CPUs), ~2.4GHz; Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit; Graphics: Intel® HD Graphics 4400 (That's all there is :( )

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest