Page 45 of 46

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

Posted: 12 Nov 2017 12:26
by TheSingularity
I have followed the steps, I'm certain of everything being updated but whenever I hit heavily populated areas my Space Engine crashes.

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

Posted: 12 Nov 2017 13:16
by Mosfet
TheSingularity, could you please attach your se.log file which is located in your SpaceEngine/system/ folder, as requested in the first post of this thread?
Your computer meets minimum requirements?

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

Posted: 14 Nov 2017 09:25
by Mouthwash
Stars are shining through intervening terrain (0.9.8.0e). Only works at the area of dawn/dusk. It seems to affect all planets. Is this a known problem?

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

Posted: 14 Nov 2017 10:55
by Mosfet
Yes.

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

Posted: 15 Nov 2017 01:02
by Mouthwash
Mosfet wrote:
Yes.

What causes it and has it been fixed in the next release?

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

Posted: 15 Nov 2017 01:52
by Mosfet
Mouthwash wrote:
Source of the post What causes it and has it been fixed in the next release?

It's still observable in a specific photo mode in build 10, can't say for the late builds. As for the cause, I'm afraid I'm the wrong guy to ask :)

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

Posted: 16 Nov 2017 09:13
by ss200
hi

i just updated the SE to the e version, but now the main toolbars are missing from the bottom left - how do i get them back?

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

Posted: 16 Nov 2017 09:39
by Mosfet
The quickest way should be deleting your SpaceEngine/config/main-user.cfg file. This will be replaced by the default configuration file once you rerun the program.

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

Posted: 17 Nov 2017 18:43
by ZeGamingCuber
I am having a problem with temperature of stars, (if they get too hot they turn black or disappear completely)

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

Posted: 18 Nov 2017 05:14
by XBrain130
ZeGamingCuber wrote:
I am having a problem with temperature of stars, (if they get too hot they turn black or disappear completely)

what is the threshold before that starts to happen?

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

Posted: 18 Nov 2017 07:19
by Mosfet
Also ZeGamingCuber, could you please attach your se.log file which is located in your SpaceEngine/system/ folder, as requested in the first post of this thread?

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

Posted: 18 Nov 2017 08:55
by ZeGamingCuber
Wait, now I have a problem where the game's screen goes black after launch

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

Posted: 18 Nov 2017 09:08
by ZeGamingCuber
Nvm, I fixed it by deleting main-user.cfg

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

Posted: 19 Nov 2017 13:09
by broswithgunss
Something happened to my game where I just entered a star system, and the screen went completely black except for the pointer. And every time I try to open the game up again and go onto the planetarium, it stays that way, any suggestions on what to do?

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

Posted: 19 Nov 2017 14:13
by XBrain130
broswithgunss wrote:
Something happened to my game where I just entered a star system, and the screen went completely black except for the pointer. And every time I try to open the game up again and go onto the planetarium, it stays that way, any suggestions on what to do?

attach here the file se.log from SpaceEngine's installation folder