Free planetarium

 
User avatar
WildOne657
Space Tourist
Space Tourist
Topic Author
Posts: 24
Joined: 20 Dec 2016
Location: México

Unable to open the star menu

14 Oct 2017 13:55

I'm making an addon and I can't open the menu to see the planet's, I don't know why...

scr00004.jpg
"The universe seems neither benign nor hostile, merely indifferent"

-Carl Sagan
 
User avatar
Mosfet
World Builder
World Builder
Posts: 725
Joined: 24 Oct 2016
Location: Italy

Unable to open the star menu

14 Oct 2017 17:31

Check the se.log and the console window, maybe there's a syntax error somewhere in the script.
"Time is illusion. Lunchtime doubly so". Douglas N. Adams
My mods | My specs: Asus x555ub - cpu i5-6200u, ram 4gb, gpu nvidia geforce 940m 2gb vram | IRC freenode.net canale ##SpaceEngineITA
 
User avatar
WildOne657
Space Tourist
Space Tourist
Topic Author
Posts: 24
Joined: 20 Dec 2016
Location: México

Unable to open the star menu

14 Oct 2017 18:32

Mosfet, Nothing... but i forgot to say that I moved the star with "FixedPosXYZ" parameter, because I needed it in a specific position... I think that's the problem.
"The universe seems neither benign nor hostile, merely indifferent"

-Carl Sagan

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest