Free planetarium

 
User avatar
Victorbrine Orionis
Space Tourist
Space Tourist
Topic Author
Posts: 35
Joined: 24 Jul 2017

Editing an already existing planet

24 Aug 2017 01:37

We all know that the planet editor doesn't save any changes you did on a planet after leaving SE.

I want to edit Jupiter. So I did my thing with the Planet Editor and edited Jupiter to my ease. Then I exported the script.

Now I have the script and so eventually put it in addons/catalogs/planets.

But what happened was that when I open SE, instead of editing Jupiter... it added another one (which was the script) and the real one is still there.

So now I removed the script from addons/catalogs/planets... I don't know what to do now. How can I just edit the planet instead of adding another moonless Jupiter?
 
User avatar
Quarior
Explorer
Explorer
Posts: 254
Joined: 11 Oct 2016
Location: Local Universe/Laniakea/Virgo SC/Local Group/Via Lactea/Orion–Cygnus Arm/Sol System/Gaia
Contact:

Editing an already existing planet

24 Aug 2017 04:53

Add this in first :
Remove "Jupiter" { ParentBody "Sol" }
 
User avatar
SpaceEngineer
Author of SpaceEngine
Author of SpaceEngine
Posts: 453
Joined: 17 May 2016
Location: Saint-Petersburg
Contact:

Editing an already existing planet

14 Sep 2017 04:08

If the planet name and it's ParentBody are the same as in the SolarSys.sc catalog, SE should merge your mew planet script with the old one, i.e. update duplicated values and add newly provided ones.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest