Free planetarium

 
User avatar
Mosfet
Pioneer
Posts: 419
Joined: 24 Oct 2016
Location: Italy

Black boxes around text

21 Jan 2017 15:09

Xoran, by googling your drivers version for your Intel HD 4400 (20.19.15.4531) first thing comes up is that apparently lots of people had problems with this driver, mostly with HD 4600 but also some with your card, once Microsoft pushed an update to Windows 10 64bit. I wonder if your drivers were been updated as well around the time you had the issue.
Assuming this is your operating system, but it could be a good idea even if it's not, my suggestion is to check the website of your computer manufacturer (or motherboard manufacturer if it's an integrated video solution) to see if there's an updated graphic driver.
If there isn't, you could try to install previous drivers.
"Time is illusion. Lunchtime doubly so". Douglas N. Adams
My mods - My specs: Asus x555ub - cpu i5-6200u, ram 4gb, gpu nvidia geforce 940m 2gb vram
 
User avatar
Xoran
Pioneer
Topic Author
Posts: 362
Joined: 17 Jan 2017
Location: Copenhagen, Denmark

Black boxes around text

25 Jan 2017 11:19

It worked, yay
Space is too big to understand, so do not try to understand.
 
User avatar
Pepethecat
Observer
Posts: 16
Joined: 05 Feb 2017

Black boxes around text

11 Mar 2017 08:05

Clear your Cache.
 
User avatar
Xoran
Pioneer
Topic Author
Posts: 362
Joined: 17 Jan 2017
Location: Copenhagen, Denmark

Black boxes around text

14 Mar 2017 07:25

Pepethecat wrote:
Source of the post Clear your Cache.

I already made it work :)
What worked was deleting what i remember as the main.user.cfg file, then reinstalling Space Engine ;)
Space is too big to understand, so do not try to understand.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest