Page 20 of 20

Suggestions & Feedback about the Website and Forum

Posted: 30 Mar 2019 10:38
by Mosfet
Yeah, I think it cannot be avoided: it's how the website card module behaves with 14 cards, which is not multiple of 3. To correct that, we should add content for another card.

Suggestions & Feedback about the Website and Forum

Posted: 31 Mar 2019 03:13
by Shevek
Ah right, now I saw, that it is actually the same card.
I thought perhabs a card mentioning the big and creative online community of SE, but since it's under capabilities of the game, that will not fit

Suggestions & Feedback about the Website and Forum

Posted: 03 May 2019 17:39
by Stellarator
Hey, erm, I'm having a weird problem.

Yesterday I had posted twice on the forum, once in the "Your Space Engine Videos" thread and once in the "Future of Humanity & Intelligent Life in the Universe" thread. When I checked in today both posts are missing and there is no history of them in my profile. What is going on? I'm am 99% sure that both were posted correctly because I later logged in and still saw them there in their respective threads. The only thing that I can think of that may have messed up the format is that I edited one of the posts to fix a spelling error I missed.

My questions are a): Is someone deleting my posts? If so, I would like to know why and if this continues at least give me a notification as to why those posts are so unpleasant that they need to be removed. As far as I know, they did not violate any forum rules that I am aware of and my writing contained no abusive or rude language (which is something I've never done on the forum). 

Or b): If my posts are not being deleted by another member, then what is going on? Is it because the forum is being overloaded and dumps data? If this is the case, I would hate to see a post that I put a lot of effort in writing (in say, the Science Q&A thread) to disappear. I might need to start writing my responses with word processor if this is the case.

Suggestions & Feedback about the Website and Forum

Posted: 04 May 2019 00:10
by JackDole
Stellarator wrote:
Source of the post Yesterday I had posted twice on the forum, once in the "Your Space Engine Videos" thread and once in the "Future of Humanity & Intelligent Life in the Universe" thread. When I checked in today both posts are missing and there is no history of them in my profile. What is going on? I'm am 99% sure that both were posted correctly because I later logged in and still saw them there in their respective threads. The only thing that I can think of that may have messed up the format is that I edited one of the posts to fix a spelling error I missed.


The website was broken and SpaceEngineer had to restore it from backup. That's why some posts are lost.

Suggestions & Feedback about the Website and Forum

Posted: 22 May 2019 08:57
by Plofski
I thought of making space engine more "lively", random ships flying everywere, ships that are mining and also stations around stars.

Suggestions & Feedback about the Website and Forum

Posted: 22 May 2019 22:33
by ChaosRobie
The [url=http://forum.spaceengine.org/app.php/page/forum-rules]forum rules[/url] do not specify that 10 posts are required to quote or edit posts.

Suggestions & Feedback about the Website and Forum

Posted: 22 May 2019 22:37
by ChaosRobie
Oh and apparently add url-linking to that as well. In fact, it's probably all [b]BBC[/b] [i]that[/i] [u]is[/u] hidden behind the restriction.

I'd love to edit the above post, but I've got only 6 posts. I'm forced to into double posting.

Suggestions & Feedback about the Website and Forum

Posted: 08 Jun 2019 12:58
by SquillionthPlanet
Small complaint, probably heard before, I wish there was a like button or something so I don't have to quote someone and say "Wow, nice post!" or "I agree" or something. Again, not trying to be rude or anything.

Suggestions & Feedback about the Website and Forum

Posted: 09 Jun 2019 05:19
by liudiw
Well, this might be a bit silly, but dark background and white font really kill my eyes! i can't read the website for more than two minutes, otherwise it's like i m blind when i look at somewhere else.

Is there any possibility to make the website more eye-friendly so that we can read without worrying about being blind?

by the way, Space Engine is the most amazing software i've ever seen, and too happy to get it on Steam, im very glad to pay a couple of hundreds bucks to buy it, hope the developers could get funded and do better job in the future.

Great work! i love it!

Suggestions & Feedback about the Website and Forum

Posted: 18 Aug 2019 15:54
by f2d
A small typo in FAQ:
Q: Why is Vega binary, but 40 Eridani is solitary? Is it a bug?

A: This is not a bug. SpaceEngine currently has an incomplete catalog of binary stars, so it makes some real binary/multiple stars are still represented as a solitary. But you make contribute to the development of the program by making a script for a binary or multiple star which are not represented in SE.

→ But you may contribute (...)


Also, some links there look constantly white, same as normal text.
This can be fixed by replacing line 44 in common/css/custom_css.css file:
a, p a:hover{color:#fff;}

With this:
a:hover, .link:hover {color:#fff;}

But I'm not sure if this is a proper fix, or will break something else.

Suggestions & Feedback about the Website and Forum

Posted: 24 Oct 2019 04:23
by Salvo
Hi,
once I forgot my password so I typed it a few times, and an "anti-robot" appeared with questions.
The problem is that everytime I log in (even if the password is correct) this question appears, and I have to type user and password again.
Is it a known issue? :)

Suggestions & Feedback about the Website and Forum

Posted: 25 Oct 2019 14:02
by longname
Salvo wrote:
Hi,
once I forgot my password so I typed it a few times, and an "anti-robot" appeared with questions.
The problem is that everytime I log in (even if the password is correct) this question appears, and I have to type user and password again.
Is it a known issue? :)

Suggestion, why not use ReCaptcha V3? It's much more convenient when logging in
Feedback, Dashlane doesn't pick up on the username part of the login window except when I'm redirected to the robocist anti-bot page.