Ultimate space simulation software

 
ZeGamingCuber
Astronaut
Astronaut
Posts: 52
Joined: 23 Apr 2017

JackDole's Universe

29 Apr 2018 12:30

JackDole wrote:
Source of the post It will not work in SE 0.990!

How do you even get 0.990?
 
User avatar
JackDole
World Builder
World Builder
Topic Author
Posts: 857
Joined: 02 Nov 2016
Location: Terra

JackDole's Universe

29 Apr 2018 12:36

ZeGamingCuber wrote:
Source of the post How do you even get 0.990?

Not at all! Only a few beta testers have access to it.
 
ZeGamingCuber
Astronaut
Astronaut
Posts: 52
Joined: 23 Apr 2017

JackDole's Universe

30 Apr 2018 12:58

JackDole wrote:
ZeGamingCuber wrote:
Source of the post How do you even get 0.990?

Not at all! Only a few beta testers have access to it.

I wish the beta testing team wasn't full. now I'll probably still have to wait several more months for it to be released.
 
User avatar
Quarior
Pioneer
Pioneer
Posts: 335
Joined: 11 Oct 2016
Location: Local Universe/Laniakea/Virgo SC/Local Group/Via Lactea/Orion–Cygnus Arm/Sol System/Gaia
Contact:

JackDole's Universe

02 May 2018 02:52

JackDole wrote:
Flat Earth 0.980

This is for SE 0.980. It will not work in SE 0.990!
scr00070.png
With 'Auto exposure' and slightly higher 'Ambient' light.
scr00072.png

FlatEarthV3-0980.pak

Hi.
I test your version of your flat Earth and I don't know if it is a bug or if is normal but the Moon rotate but is tidal locked.
Image
I use 0.9.8.0e. So is the bug you see in 0.9.9.0 ?
 
User avatar
JackDole
World Builder
World Builder
Topic Author
Posts: 857
Joined: 02 Nov 2016
Location: Terra

JackDole's Universe

02 May 2018 04:10

Quarior wrote:
Source of the post I don't know if it is a bug or if is normal but the Moon rotate but is tidal locked.

It is not a bug. I just did not pay attention, because the whole thing is really only meant to be viewed from afar. Then you can not see if the moon is tidal locked or not.
Incidentally, the size of the moon and the sun, viewed from the earth, are also not correct.
 
User avatar
Quarior
Pioneer
Pioneer
Posts: 335
Joined: 11 Oct 2016
Location: Local Universe/Laniakea/Virgo SC/Local Group/Via Lactea/Orion–Cygnus Arm/Sol System/Gaia
Contact:

JackDole's Universe

02 May 2018 09:30

JackDole wrote:
Quarior wrote:
Source of the post I don't know if it is a bug or if is normal but the Moon rotate but is tidal locked.

It is not a bug. I just did not pay attention, because the whole thing is really only meant to be viewed from afar. Then you can not see if the moon is tidal locked or not.
Incidentally, the size of the moon and the sun, viewed from the earth, are also not correct.

So I don't understand, I just add this line to the Tiny Moon (and Sol also in case) :
TidalLocked true

Remove also the RotationPeriod of the barycenter.
Also I reduce the size by 10 and put the mass for Tiny Moon and Tiny Sol for the gravity is the same like real Moon and Sol.
Also for avoid to see '2 skybox', I move the system far away in the 'outside' of the 'cube universe'.
I attach the pak and rename to V4.
FlatEarthV4-0980.pak
(2.48 MiB) Downloaded 12 times

Have a nice day.
 
User avatar
JackDole
World Builder
World Builder
Topic Author
Posts: 857
Joined: 02 Nov 2016
Location: Terra

JackDole's Universe

09 May 2018 01:17

AlphaLane (WiP)

AlphaLane is a wormhole road of 30 solar systems around the Milky Way.
AlphaLane because the systems are named alphabetically. (With German umlauts and double S for ß (SSnake))
I basically have all the systems, but I still have to provide them with appropriate planets, moons or other objects where I can put the wormholes. Usually in the L4 and L5 points.
scr00015-Steam.png

Aleph
scr00001-aleph.png
scr00009-Aleph.png

Cheta
scr00008-Cheta.png
scr00004-Cheta.png

Boltar
scr00012-Boltar.png
scr00011-Boltar.png
scr00000-Boltar.png

Dorian
scr00013-Dorian.png

Elore
scr00015-Elore.png
scr00014-Elore.png


(Of course, the whole thing will not really work because wormholes can not yet be connected to each other.)
 
User avatar
JackDole
World Builder
World Builder
Topic Author
Posts: 857
Joined: 02 Nov 2016
Location: Terra

JackDole's Universe

10 Jun 2018 07:49

Starkiller Base ... (My Version)
scr00009.jpg
scr00001.jpg

There are two (minimally different) versions, for SE 0.980 and SE 0.980_e.
StarKiller_0980.sc
(6.46 KiB) Downloaded 9 times
StarKiller_0980e.sc
(6.47 KiB) Downloaded 5 times

Put this files in 'addons\catalogs\planets'.  (Depending on which version you use.)
StarKillTxt1.zip
(961.97 KiB) Downloaded 12 times
StarfKillTxt2.zip
(767.72 KiB) Downloaded 9 times

Unzip these archives into the 'addons' folder.
 
User avatar
Quarior
Pioneer
Pioneer
Posts: 335
Joined: 11 Oct 2016
Location: Local Universe/Laniakea/Virgo SC/Local Group/Via Lactea/Orion–Cygnus Arm/Sol System/Gaia
Contact:

JackDole's Universe

11 Jun 2018 02:14

JackDole wrote:
Starkiller Base ... (My Version)
scr00009.jpgscr00001.jpg
There are two (minimally different) versions, for SE 0.980 and SE 0.980_e.
StarKiller_0980.scStarKiller_0980e.sc
Put this files in 'addons\catalogs\planets'.  (Depending on which version you use.)
StarKillTxt1.zipStarfKillTxt2.zip
Unzip these archives into the 'addons' folder.

Nice work. But don’t take part of the dark side :).

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest