Ultimate space simulation software

 
User avatar
Quarior
Explorer
Explorer
Topic Author
Posts: 278
Joined: 11 Oct 2016
Location: Local Universe/Laniakea/Virgo SC/Local Group/Via Lactea/Orion–Cygnus Arm/Sol System/Gaia
Contact:

Star Wars addons

14 Jan 2017 02:24

This thread is the continue of the thread [Community Addon] Star Wars planet systems (0.9.7.2) by RockoRocks but this thread can gather catalogs, ships,...
If you know and/or create or update addons for Star Wars, thanks to post a link to your mods.


Catalogs

Ships

Update for 0.9.8.0
and upper :
Stab74 wrote:


Ships on DoctorOfSpace mod thread
Last edited by Quarior on 13 Apr 2017 15:32, edited 3 times in total.
 
User avatar
GhoststarKat
Observer
Observer
Posts: 5
Joined: 14 Jan 2017
Location: Washington

Star Wars addons

14 Jan 2017 12:37

im having trouble installing the imperial ship pack. the readme said to just paste the folders into the space engine directory along side the vanilla folders. however the addon folders have different names than the vanilla folders. i.e "spacecrafts" vs "spacecraft"

in both addon folders labeled "spacecrafts" there is a subfolder named "addons" while the vanilla folders just contain a .pak file. what have i done wrong?

C:\SpaceEngine\data is where i installed the addon
 
User avatar
Klud
Observer
Observer
Posts: 5
Joined: 28 Nov 2016

Star Wars addons

14 Jan 2017 15:28

GhoststarKat wrote:
Source of the post what have i done wrong?

This addons for older versions SE, in which the location of the folder was different.
You need move "Addons" folders from archive, for example: SW-ISP_SE_v1-0.zip\models\spacecrafts\Addons, to the appropriate folder in SpaceEngine 0.980\addons\models\spacecraft\ (SW-ISP_SE_v1-0.zip\models\spacecrafts\Addons => SpaceEngine 0.980\addons\models\spacecraft\Addons) and do the same for textures (SW-ISP_SE_v1-0.zip\textures\spacecrafts\Addons => SpaceEngine 0.980\addons\textures\spacecraft\Addons). I have so works. In ship build menu it is displayed as an "unknown".
 
User avatar
GhoststarKat
Observer
Observer
Posts: 5
Joined: 14 Jan 2017
Location: Washington

Star Wars addons

14 Jan 2017 16:56

thank you. i was able to get it going with your advice
 
User avatar
ReneAndre
Observer
Observer
Posts: 2
Joined: 08 Jan 2017

Star Wars addons

15 Jan 2017 15:26

Klud wrote:
GhoststarKat wrote:
Source of the post what have i done wrong?

This addons for older versions SE, in which the location of the folder was different.
You need move "Addons" folders from archive, for example: SW-ISP_SE_v1-0.zip\models\spacecrafts\Addons, to the appropriate folder in SpaceEngine 0.980\addons\models\spacecraft\ (SW-ISP_SE_v1-0.zip\models\spacecrafts\Addons => SpaceEngine 0.980\addons\models\spacecraft\Addons) and do the same for textures (SW-ISP_SE_v1-0.zip\textures\spacecrafts\Addons => SpaceEngine 0.980\addons\textures\spacecraft\Addons). I have so works. In ship build menu it is displayed as an "unknown".

its not working for me, the ships do appear as unknown but when i build them they don't show up, they're invisible
 
User avatar
Mosfet
World Builder
World Builder
Posts: 749
Joined: 24 Oct 2016
Location: Italy

Star Wars addons

15 Jan 2017 15:40

Check the folders name, there's a fundamental difference for the latest version:
\spacecrafts\addons
becomes
\spacecraft\addons
"Time is illusion. Lunchtime doubly so". Douglas N. Adams
My mods | My specs: Asus x555ub - cpu i5-6200u, ram 4gb, gpu nvidia geforce 940m 2gb vram | IRC freenode.net canale ##SpaceEngineITA
 
User avatar
Stab74
Astronaut
Astronaut
Posts: 46
Joined: 26 Mar 2017

Star Wars addons

26 Mar 2017 19:09

I hope it's OK to go ahead and post this but I've upgraded the three SW ship paks to work with 0.9.8.0 and posted them to my Google Drive.  All I did was rename the "spacecrafts" folders to "spacecraft" and I added appropriate "Pack" and "Faction" entries for each ship's .sss file.  I also made minor alterations to the readme files with updated install instructions and links to the new forum, where appropriate.  I added a credit for myself for converting from 0.9.7.1 to 0.9.8.0.  I have made NO changes to the ships themselves.  I hope this isn't a breech of protocol or anything and if the original authors would like for me to take this down I will.


  
 
SpaaaaaaceMouse
Space Tourist
Space Tourist
Posts: 27
Joined: 05 Apr 2017

Star Wars addons

05 Apr 2017 09:19

Just want to thank all the original authors for converting these! If only they could battle! :)
 
User avatar
Quarior
Explorer
Explorer
Topic Author
Posts: 278
Joined: 11 Oct 2016
Location: Local Universe/Laniakea/Virgo SC/Local Group/Via Lactea/Orion–Cygnus Arm/Sol System/Gaia
Contact:

Star Wars addons

10 Apr 2017 13:15

Stab74, I add your update in the main post.
 
User avatar
Stab74
Astronaut
Astronaut
Posts: 46
Joined: 26 Mar 2017

Star Wars addons

10 Apr 2017 16:07

Quarior wrote:
Stab74, I add your update in the main post.


Oh cool thanks!
 
User avatar
DoctorOfSpace
World Builder
World Builder
Posts: 937
Joined: 22 Aug 2016
Location: SpaceX Mars Colony
Contact:

Star Wars addons

10 Apr 2017 17:18

Quarior,there are Star Wars addons in my mod thread.
CPU: Intel Core i7-5820K 4.2GHz 6-Core Processor - RAM: G.Skill Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4-2400 - GPU: EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC Black Edition
Quando omni flunkus, moritati
 
User avatar
Quarior
Explorer
Explorer
Topic Author
Posts: 278
Joined: 11 Oct 2016
Location: Local Universe/Laniakea/Virgo SC/Local Group/Via Lactea/Orion–Cygnus Arm/Sol System/Gaia
Contact:

Star Wars addons

13 Apr 2017 15:28

DoctorOfSpace wrote:
Quarior,there are Star Wars addons in my mod thread.

Ok, no problem :).
But can you post a direct link to your post (no download) to your post about Star Wars and sections ?

Add for this moment in the first post (I edit later) :
Quarior wrote:
where I found Millenium Falcon.
 
geoform
Observer
Observer
Posts: 5
Joined: 25 Nov 2016

Star Wars addons

07 May 2017 11:01

Millennium Falcon for SE v0.9.8... PLEASE! How can i install this amazing spacecraft Addon?!
Im clueless!

................
(DoctorOfSpace's Mod Emporium v0.9.8.0)
 
User avatar
Pauker
Observer
Observer
Posts: 5
Joined: 07 Jan 2017

Star Wars addons

07 May 2017 12:30

geoform wrote:
Millennium Falcon for SE v0.9.8... PLEASE! How can i install this amazing spacecraft Addon?!
Im clueless!

................
(DoctorOfSpace's Mod Emporium v0.9.8.0)

Just download the SW-MilFalc.pak and put it into the addons Folder. If the addons folder doesnt exist yet you can just create it yourself in the main folder of Space Engine (where the cache,config,data,docs,screenshots and system folder are).
 
geoform
Observer
Observer
Posts: 5
Joined: 25 Nov 2016

Star Wars addons

07 May 2017 15:39

Pauker wrote:
geoform wrote:
Millennium Falcon for SE v0.9.8... PLEASE! How can i install this amazing spacecraft Addon?!
Im clueless!

................
(DoctorOfSpace's Mod Emporium v0.9.8.0)

Just download the SW-MilFalc.pak and put it into the addons Folder. If the addons folder doesnt exist yet you can just create it yourself in the main folder of Space Engine (where the cache,config,data,docs,screenshots and system folder are).

Thanks but... i have SE v0.9.8.0 and still nothing!..

Look:
Image

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest