Page 3 of 6

Bambusmans Nebulae 4.0!

Posted: 13 Mar 2017 08:17
by BambusDude
Pluton wrote:
Btw a new nebulae engine upcoming in 0.981 and new ones will be much more detailed and beautiful. Donno if old nebulas will stay.

Yes they are beautiful
but they are procedurally generated, they dont repressent real objects.
whats the problem? right now you have more than 100 real nebulae and many are repressented (kind of) realisticly from every angle
(ofc all nebulae look like their real images.)

Bambusmans Nebulae 4.0!

Posted: 13 Mar 2017 08:24
by Pluton
No any problem, relax. Also when new nebulae engine will come, you will probably make a mod on it. And I will gladly see it.

Bambusmans Nebulae 4.0!

Posted: 13 Mar 2017 08:45
by BambusDude
well as SpaceEngineer said they still need alot of work,
but if its ready i will definitely work with it.

Bambusmans Nebulae 4.0!

Posted: 13 Mar 2017 09:22
by N0B0DY
Bambusman, (and others of course) can you please check this for me please? (for SE ver 0.980 - can't check if it occurs in 0981, I don't have steam beta test access):

1.Empty your addon folder (temp move contents to a temp folder in desktop for e.g.) and keep only your addon (version 4.0) This is very importans step.
2.Clear the cache folder and fire up SE.
3. Go to the whereabouts of Orion nebula, flame nebula, horsehead nebula and in general around barnard's loop/
4. Does it CTD for you?

Thank You for your great work on this :) - Unfortunately I can't rep+ you in this forum :( :)

Bambusmans Nebulae 4.0!

Posted: 13 Mar 2017 10:26
by BambusDude
N0B0DY,  there seems to be a problem with abell 13 causing a ctd.
thanks for reporting that! i will upload a fix soon.

Bambusmans Nebulae 4.0!

Posted: 13 Mar 2017 10:41
by BambusDude
sorry for second post but here is the fix:
Download

it worked for me, can anyone test if it works?

Bambusmans Nebulae 4.0!

Posted: 13 Mar 2017 12:47
by N0B0DY
It also worked for me! So did we lose abell 13 nebula?

Bambusmans Nebulae 4.0!

Posted: 13 Mar 2017 13:24
by BambusDude
N0B0DY wrote:
It also worked for me! So did we lose abell 13 nebula?

good to know, no we did not lose abell 13 and tbh i dont know what exactly i did but it worked :D .

Bambusmans Nebulae 4.0!

Posted: 13 Mar 2017 16:00
by Mosfet
Yep the fix does the magic. Very good your work on depth, Bambusman

Bambusmans Nebulae 4.0!

Posted: 15 Mar 2017 07:00
by BambusDude
Changed the front page, :)
thanks to Pluton, for that request, is it better now?

Bambusmans Nebulae 4.0!

Posted: 16 Mar 2017 01:31
by Pluton
Yes. Still don't understand why download button goes 2 times but much better.

Bambusmans Nebulae 4.0!

Posted: 28 May 2017 09:15
by BambusDude
I worked further on the cats eye nebula its still wip:
scr00013.png


scr00012.png

Bambusmans Nebulae 4.0!

Posted: 28 May 2017 14:26
by spaceguy
I don't know why but this addon never works for me.
I remove the cache folder and add this, restart SE and the nebulae never change...

Bambusmans Nebulae 4.0!

Posted: 29 May 2017 04:14
by BambusDude
spaceguy wrote:
Source of the post I remove the cache folder and add this

yea thats all you have to do then it should work,
if you mean that you cant see the new cats eye nebula, thats because its not added right now.

Bambusmans Nebulae 4.0!

Posted: 29 May 2017 14:57
by spaceguy
Bambusman wrote:
spaceguy wrote:
Source of the post I remove the cache folder and add this

yea thats all you have to do then it should work,
if you mean that you cant see the new cats eye nebula, thats because its not added right now.

None of the new models load. The addon overall simply doesn't work for me and I have no idea why. :/
EDIT: I have other mods in my addon folder, though last time I tried installing your mod the same way I didn't have any other addons at the time.