Ultimate space simulation software

 
User avatar
JediTrekkie
Astronaut
Astronaut
Posts: 60
Joined: 04 May 2017
Location: Gliese 581 g

PlutonianEmpire's Imperial Addon Archives

11 Oct 2018 12:38

So, in the Plutoian Empire addon, is there a reason why the Earth's wiki info just cuts off abruptly?
 
scr00320.jpg
 
User avatar
PlutonianEmpire
Pioneer
Pioneer
Topic Author
Posts: 409
Joined: 02 Nov 2016
Location: MinneSNOWta
Contact:

PlutonianEmpire's Imperial Addon Archives

11 Oct 2018 21:07

Odd. It shouldn't. Thanks for catching that :)
Specs: Dell Inspiron 5547 (Laptop); 8 gigabytes of RAM; Processor: Intel® Core™ i5-4210U CPU @ 1.70GHz (4 CPUs), ~2.4GHz; Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit; Graphics: Intel® HD Graphics 4400 (That's all there is :( )
 
User avatar
PlutonianEmpire
Pioneer
Pioneer
Topic Author
Posts: 409
Joined: 02 Nov 2016
Location: MinneSNOWta
Contact:

PlutonianEmpire's Imperial Addon Archives

11 Oct 2018 21:25

JediTrekkie wrote:
So, in the Plutoian Empire addon, is there a reason why the Earth's wiki info just cuts off abruptly?
 scr00320.jpg

Apparently I was using double quotes (") around a made up phrase ("planet swap"), when I should have used single quotes ('). I went ahead and quick-fixed the problem. Hopefully this helps. :)

SpaceEngine 2018-10-11 23-18-05.jpg


SpaceEngine 2018-10-11 23-18-05.jpg


Again, thank you for catching it. :)
Attachments
tpe_wiki.cfg
(101.98 KiB) Downloaded 4 times
Specs: Dell Inspiron 5547 (Laptop); 8 gigabytes of RAM; Processor: Intel® Core™ i5-4210U CPU @ 1.70GHz (4 CPUs), ~2.4GHz; Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit; Graphics: Intel® HD Graphics 4400 (That's all there is :( )

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest