Ultimate space simulation software

Search found 9 matches

by Hoozuki45
11 Aug 2020 11:52
Forum: Troubleshooting and Solutions
Topic: Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0
Replies: 1600
Views: 333815

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

34274 Ok so i wanted to create a new star, i followed all of the steps at http://spaceengine.org/manual/making-ad ... ng-a-star/ to do it, but it doesn't work, my star is not created i don't know why You have the wrong quotation marks. You have the curved ones ( “ ” ), but you need the straight quo...
by Hoozuki45
11 Aug 2020 10:18
Forum: Troubleshooting and Solutions
Topic: Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0
Replies: 1600
Views: 333815

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

34274 Ok so i wanted to create a new star, i followed all of the steps at http://spaceengine.org/manual/making-ad ... ng-a-star/ to do it, but it doesn't work, my star is not created i don't know why You have the wrong quotation marks. You have the curved ones ( “ ” ), but you need the straight quo...
by Hoozuki45
10 Aug 2020 20:06
Forum: Troubleshooting and Solutions
Topic: Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0
Replies: 1600
Views: 333815

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

Ok so i wanted to create a new star, i followed all of the steps at http://spaceengine.org/manual/making-addons/creating-a-star/ to do it, but it doesn't work, my star is not created i don't know why My script is like this: Star    “Mono” {     RA       16 10 45  // right ascension     Dec     -25 ...
by Hoozuki45
10 Aug 2020 19:56
Forum: Troubleshooting and Solutions
Topic: Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0
Replies: 1600
Views: 333815

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

Ok so i wanted to create a new star, i followed all of the steps at http://spaceengine.org/manual/making-addons/creating-a-star/ to do it, but it doesn't work, my star is not created i don't know why My script is like this: Star    “Mono” {     RA       16 10 45  // right ascension     Dec     -25 ...
by Hoozuki45
10 Aug 2020 19:45
Forum: Troubleshooting and Solutions
Topic: Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0
Replies: 1600
Views: 333815

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

Ok so i wanted to create a new star, i followed all of the steps at http://spaceengine.org/manual/making-addons/creating-a-star/ to do it, but it doesn't work, my star is not created i don't know why My script is like this: Star    “Mono” {     RA       16 10 45  // right ascension     Dec     -25 1...
by Hoozuki45
23 Dec 2017 06:06
Forum: Troubleshooting and Solutions
Topic: Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0
Replies: 1600
Views: 333815

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

Sorry but i don't have this option:
[img]https://i.imgur.com/Q08VAEv.png[/img]

So i uploaded the log files here: https://mega.nz/#!9CxXjKBR!4XnP5E4Ovc1x ... I4IpiwNqw8
by Hoozuki45
22 Dec 2017 17:00
Forum: Troubleshooting and Solutions
Topic: Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0
Replies: 1600
Views: 333815

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

[quote="Mosfet"][ref]Hoozuki45[/ref], could you please attach your [b]se.log[/b] file which is located in your [b]SpaceEngine/system/[/b] folder, as requested in the first post of this thread?[/quote]

How do i attach files?
by Hoozuki45
22 Dec 2017 12:58
Forum: Troubleshooting and Solutions
Topic: Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0
Replies: 1600
Views: 333815

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

I found another bug, apparently my warp bubble is completely black

[img]https://i.imgur.com/89pxVE1.jpg[/img]
[img]https://i.imgur.com/51OdQqW.jpg[/img]
[img]https://i.imgur.com/nAVtU0v.jpg[/img]
by Hoozuki45
22 Dec 2017 10:25
Forum: Troubleshooting and Solutions
Topic: Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0
Replies: 1600
Views: 333815

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

I am having problems with the warp, my english is not very good so i made a video about it: https://www.youtube.com/watch?v=IbtrhXTUijU here is a quick explanation: every time i go to warp and set the time scale to 3000 or higher the ship start spinning out of control. I don't know if it's a bug but...