Ultimate space simulation software

Search found 5 matches

by ksymeon
29 Jul 2020 01:33
Forum: Troubleshooting and Solutions
Topic: Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.990
Replies: 700
Views: 81497

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.990

OK. Did a bit of more debugging and I think I found the issue and a workaround: - Re-installed SE - took a vanilla backup of the common/SE folder - launched (#1), worked! (btw, I can't seem to control my camera with the spacenavigator, i get into a constant spin) -- now, I have 3x 4K monitors, so at...
by ksymeon
29 Jul 2020 00:10
Forum: Troubleshooting and Solutions
Topic: Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.990
Replies: 700
Views: 81497

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.990

34216 That's what I thought. So, I reinstalled yesterday and it worked. Tonight I tried one more time and now I have the exact same issue. I haven't even put any add-ons or SolarSystemHD yet. I'm so disappointed, never had any issues on my old PC (same graphics card)... just built myself a new comp...
by ksymeon
28 Jul 2020 15:36
Forum: Troubleshooting and Solutions
Topic: Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.990
Replies: 700
Views: 81497

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.990

I think a full re-install is may be needed for you since you've already done all of the above.  I am running the full solar system package with over 80 GB of data and the 5 million star Gaia catalog to boot and I have like 10 gig worth of music I recorded for SE.  Everything seems to be working fin...
by ksymeon
27 Jul 2020 15:28
Forum: Troubleshooting and Solutions
Topic: Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.990
Replies: 700
Views: 81497

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.990

Since last NEOWISE update, SE is Not responding immediately after launch. The music comes on but no video at all. Anybody else having similar issues?  It happened to me one time right after the update, but everything has been working fine since I launched it again. The first time I tried to run it ...
by ksymeon
26 Jul 2020 15:58
Forum: Troubleshooting and Solutions
Topic: Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.990
Replies: 700
Views: 81497

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.990

Since last NEOWISE update, SE is Not responding immediately after launch. The music comes on but no video at all. Anybody else having similar issues?