Ultimate space simulation software

Search found 4 matches

by whatspeedlimit
10 Apr 2020 03:41
Forum: Troubleshooting and Solutions
Topic: Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0
Replies: 1561
Views: 287865

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

Hi Jack.  Went back there again today, and everything 'normal' with the white square gone and the black hole back where it should be.  No idea what caused the glitch in the 1st place, and settings are certainly the same as they were at the time.  At the time of the error if you flew towards the obje...
by whatspeedlimit
09 Apr 2020 08:16
Forum: Feedback and Suggestions
Topic: General suggestions for SpaceEngine
Replies: 1288
Views: 269501

General suggestions for SpaceEngine

Jack.. take your point about the blue.  Might have to go back, land on it and take a closer look :) SpaceSpade - SE uses accepted 'generic' classifications which keeps things fairly simple for a majority (including me).  To be honest I quite like it that way, and if I am seeking more detailed inform...
by whatspeedlimit
08 Apr 2020 09:28
Forum: Feedback and Suggestions
Topic: General suggestions for SpaceEngine
Replies: 1288
Views: 269501

General suggestions for SpaceEngine

(Apologies if this is posted in the wrong forum...) Only a small thing, but planet 'HD189733 b' should be changed to blue...? (It appears a dull orange in S.E.) Just read up on this.  Has an attractive deep azure blue hue, caused by clouds laced with silicate particles.  Also has scorching surface t...
by whatspeedlimit
08 Apr 2020 08:28
Forum: Troubleshooting and Solutions
Topic: Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0
Replies: 1561
Views: 287865

Troubleshooting and bug reports - SpaceEngine 0.9.8.0

Apparent error with "AP LIB Central Black".  Should be a black hole.  Nothing shown but a white square..!  Screen shot and log attached below... Love the program by the way :)

Image